Korting op Marchen Erlebnispark

Wat is Marchen Erlebnispark?

Marchen Erlebnispark is een avontuurlijk pretpark in Duitsland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, karretjes, klimwanden en veel meer. Er is ook een kinderboerderij, een dierentuin en een theater. Het park is een perfecte plek voor een dag vol plezier en avontuur.

Marchen Erlebnispark ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Marchen Erlebnispark ervaring te delen.

Marchen Erlebnispark Marquartstein

Bij het Marchen Erlebnispark in het Duitse Marquartstein beleef je een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Met alle leuke attracties die hier te vinden zijn hoeft niemand zich een moment te vervelen. Ga voor een spannend ritje hoog in de lucht bij de Crazy Gondola, neem plaats op de bokkende en steigerende Crazy Donkey en test hoelang jij kan blijven zitten en test of het jou lukt het zwaard van Excalibur uit de rots te trekken. Kom je hier in de zomer, dan kun je op volle snelheid van een meterslange glijbaan razen. Het attractiepark ligt in een prachtige..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Jägerweg 14
83250 Marquartstein
Duitsland

Openingstijden

Bekijk de Marchen Erlebnispark website voor de actuele openingstijden.