Korting op Historium

Wat is Historium?

Historium is een interactief museum in Brugge waar je de geschiedenis van de stad op een unieke manier beleeft. Je wordt meegenomen op een reis doorheen de middeleeuwen, waarbij je deelneemt aan een spannend avontuur. Je ontdekt de stad door de ogen van een vijftiende-eeuwse avonturier en leert zo meer over de geschiedenis van Brugge.

Historium ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Historium ervaring te delen.

Historium Brugge

Ben jij ook gefascineerd door de magie van de middeleeuwen, dan is een bezoek aan Historium echt iets voor jou. In dit museum in Brugge leer namelijk van alles over deze stad rond de vijftiende eeuw. Wat dit museum bijzonder maakt is dat je hier niet alleen bordjes met informatie leest maar dat je daadwerkelijk ondervindt hoe het leven er toen uitzag. In een aantal verschillende zalen worden je zintuigen geprikkeld om je zo te betrekken bij het middeleeuwse leven. Een spannend liefdesverhaal vormt de rode draad en neemt je mee door het verhaal en door het museum. Er..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Markt 1
8000 Brugge
België

Openingstijden

Bekijk de Historium website voor de actuele openingstijden.