Korting op Heineken Experience

Wat is Heineken Experience?

Heineken Experience is een unieke belevenis in Amsterdam. Je krijgt een kijkje in de geschiedenis van Heineken, proeft de beroemde Heineken-bier en geniet van een interactieve tour. Je kunt ook je eigen Heineken-fles ontwerpen en deze meenemen als herinnering. Een bezoek aan Heineken Experience is een must voor iedereen die Amsterdam bezoekt.

Heineken Experience ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Heineken Experience ervaring te delen.

Heineken Experience Amsterdam

Ben je een bierliefhebber? Dan moet je de Heineken Experience in Amsterdam zeker een bezoekje brengen. Dit Heineken Museum staat namelijk helemaal in het teken van dit bekende biermerk en haar historie. Je leert hier alles over het merk Heineken. Het merk ontstond al in 1864 toen de eerste Heineken zijn brouwerij begon, inmiddels is het één van de meest bekendebiermerken ter wereld en wordt het alcoholische drankje in meer dan 140 landen gedronken. Zo veel geschiedenis laat natuurlijk zijn sporen na, Heineken Experience heeft bijvoorbeeld honderden reclameposters en..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Stadhouderskade 78
1072AE Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-7215300

Openingstijden

Bekijk de Heineken Experience website voor de actuele openingstijden.