Korting op Heide Park

Wat is Heide Park?

Heide Park is een van de grootste pretparken in Duitsland. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, shows en een kinderland. Er is ook een themagebied met een piratenschip, een wildweststad en een spookhuis. Heide Park is een perfecte plek voor een dag vol plezier en avontuur.

Heide Park ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Heide Park ervaring te delen.

Heide Park Soltau

Voor een leuk dagje uit met het hele gezin ga je naar attractiepark Heide Park in Soltau, Duitsland. Bloedstollend spannende achtbanen, waterattracties waar de spetters je om de oren vliegen en natuurlijk de nodige zweef- en schommelmachines. Zodra je het pretpark binnenkomt, weet je niet waar je naartoe moet. Overal staan de meest spannende en leuke attracties voor je klaar. Ga in de Colossos, één van 's werelds grootste houten achtbanen. Of ga voor de Krake. Dit is een echte duikachtbaan, waarin je als een gek op het water onder je afstormt. Gelukkig zijn er genoeg..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Heidepark 1
29614 Soltau
Duitsland

Contact

+49 (0)1806-919101

Openingstijden

Bekijk de Heide Park website voor de actuele openingstijden.