Korting op Fluweelengrot

Wat is Fluweelengrot?

De Fluweelengrot is een magische plek. Het is een grot vol met glinsterende edelstenen, kristallen en fluweel. De grot is omgeven door een betoverende mist en het licht dat erin schijnt is prachtig. Er hangt een mysterieuze sfeer en het is een plek waar je je kunt verliezen in de schoonheid van de natuur.

Fluweelengrot ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Fluweelengrot ervaring te delen.

Fluweelengrot Valkenburg

Ben je niet snel bang in het donker en doen kleine ruimtes je niks? Waag je dan aan een rondleiding door de Fluweelengrot, een gangenstelsel onder de Kasteelruïne! Dit is een ruïne van een voormalig kasteel, in de Nederlandse plaats Valkenburg aan de Geul. Dwaal eerst door de monumentale resten rond, om vervolgens door de vluchtgangen in de grot te belanden. Deze is waarschijnlijk in de elfde of twaalfde eeuw ontstaan, toen er mergel werd gedolven uit de grot. Deze werd gebruikt voor de bouw van het kasteel! Doordat er zoveel gedolven werd, ontstond een uitgebreid..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Daalhemerweg 27
6301BJ Valkenburg
Nederland

Contact

003143-8200040

Openingstijden

Bekijk de Fluweelengrot website voor de actuele openingstijden.