Korting op Europapark

Wat is Europapark?

Europapark is een van de grootste attractieparken in Europa. Het park biedt meer dan 100 attracties, shows en evenementen voor het hele gezin. Er zijn verschillende themagebieden, waaronder de Franse, Duitse, Italiaanse en Spaanse gebieden. Er is ook een achtbaan, een waterpark en een bioscoop. Europapark is een geweldige plek om te genieten van een dag vol plezier.

Europapark ervaringen

Gebaseerd op 11 ervaringen. Klik op de sterren om uw Europapark ervaring te delen.

Europapark Rust

In pretpark Europapark is van alles te beleven. Dit pretpark gelegen in Rust, Duitsland, heeft meer dan 100 attracties en shows, maar ook 11 achtbanen en allerlei themagebieden. Het park is dan ook niet voor niets het grootste park van Duitsland. Tijdens een bezoek aan dit attractiepark zul je je dan ook geen moment vervelen. Het park is ingedeeld in themagebieden, waardoor je op een unieke manier kennis maakt met allerlei verschillende landen. Waan je in Italië en bewonder het spookkasteel of ervaar een wonderlijke reis in de Ciao Bambini. Wandel door Rusland en neem..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Europa-Park-Strasse 2
77977 Rust
Duitsland

Contact

+49 782277-6688

Openingstijden

Bekijk de Europapark website voor de actuele openingstijden.