Korting op Ecomare

Wat is Ecomare?

Ecomare, gelegen op het Texelse Wad, is een prachtig bezoekerscentrum. Hier kunnen bezoekers het wonderschone Wattenmeer bewonderen. Bovendien is er een zeehondenopvang, mangatjesexpres, kinderboerderij, museum en restaurant. Een bezoek aan Ecomare mag dan ook zeker niet ontbreken.

Ecomare ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Ecomare ervaring te delen.

Ecomare De Koog

Bent u een echte dierenliefhebber? Dan is Dierenpark Ecomare in de Koog op Texel echt iets voor u! Deze dierentuin omvat een zeehonden- en vogelopvang. Bovendien kunt u ook genieten van de natuur in het park. Ecomare ligt in het natuurgebied van Texel. Bekijk zeehonden van heel dichtbij en zie hoe ze gevoederd worden. In de opvang van deze mooie dieren zorgen de verzorgers voor aangestrande en verzwakte zeehonden. De dieren moeten weer op volle kracht komen voordat ze uitgezet kunnen worden in de zee. U krijgt als bezoekers de kans om deze schattige beestjes in hun..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Ruijslaan 92
1796AZ De Koog
Nederland

Contact

0031(0)222-317741

Openingstijden

Bekijk de Ecomare website voor de actuele openingstijden.