Korting op Dinopark

Wat is Dinopark?

Dinopark is een uniek avontuur voor het hele gezin. Bezoekers kunnen genieten van een reis door de prehistorie, met levensgrote dinosaurussen, interactieve shows en een educatief centrum. Er is ook een avonturenspeeltuin, waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en spelen. Een bezoek aan Dinopark is een onvergetelijke ervaring!

Dinopark ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Dinopark ervaring te delen.

Dinopark Rehburg-Loccum

Altijd al eens oog in oog willen staan met een dino? Tijdens een bezoek aan het Dinopark in Rehburg-Loccum, Duitsland overkomt je dit. Neem je kinderen mee naar dit attractiepark en bezorg ze de tijd van hun leven. Levensgrote dino's die je aanstaren alsof ze klaar zijn voor de aanval. Dit pretpark is dé plek om naar toe te gaan met jonge rangers en avonturiers. Er wordt namelijk een heuse dino opgegraven en archeologen kunnen alle hulp goed gebruiken! Wandel het dinowoud in en schrik niet! Je komt achter bomen en verstopt op de grond allerlei dino's tegen. Verbaas je..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Alte Zollstraße 5
31547 Rehburg-Loccum
Duitsland

Openingstijden

Bekijk de Dinopark website voor de actuele openingstijden.