Korting op Muzee Aquarium Delfzijl

Wat is Muzee Aquarium Delfzijl?

Wilt u een dagje uit naar het Muzee Aquarium Delfzijl? Ontdek de prachtige onderwaterwereld en leer alles over de zee en haar bewoners. Bestel nu uw tickets online en vermijd wachtrijen. Geniet van een onvergetelijke ervaring en maak herinneringen die u nog lang zult koesteren. Mis deze kans niet en plan uw bezoek vandaag nog!

Muzee Aquarium Delfzijl ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Muzee Aquarium Delfzijl ervaring te delen.

Korting op Muzee Aquarium Delfzijl toegang

Pak uw kans om te genieten van de beste kortingen bij Muzee Aquarium Delfzijl. Ontdek de prachtige onderwaterwereld en laat u verrassen door de diversiteit aan zeedieren. Wandel door de kleurrijke zeeën en bewonder de indrukwekkende haaien en sierlijke zeepaardjes. Leer meer over de fascinerende wereld van de oceanen en laat u betoveren door de schoonheid van het onderwaterleven. Beleef een onvergetelijke dag vol avontuur en verwondering. Kom langs en geniet van de beste kortingen bij Muzee Aquarium Delfzijl.

In Muzee Aquarium Delfzijl kunt u genieten van diverse arrangementen en andere aanbiedingen. Ontdek de prachtige onderwaterwereld en laat u verrassen door de vele bijzondere diersoorten. Beleef een unieke ervaring tijdens een interactieve rondleiding en leer alles over de fascinerende wereld van de zee. Daarnaast bieden wij ook speciale arrangementen aan, zoals een gezellige familiedag of een romantisch uitje voor twee. Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle restaurant en maak uw dag compleet met een bezoek aan onze souvenirwinkel. Kom langs en laat u verwonderen door al het moois dat Muzee Aquarium Delfzijl te bieden heeft.

Cultuur, plezier en ontdekking wachten op u in het Muzee Aquarium Delfzijl. Het aquarium biedt een fascinerende kijk op het onderwaterleven, met kleurrijke vissen en exotische zeedieren. Daarnaast kunt u genieten van interactieve tentoonstellingen die u meenemen op een reis door de geschiedenis van Delfzijl en haar maritieme erfgoed. Bewonder de prachtige scheepsmodellen en leer over de rijke visserijtraditie van de regio. Het Muzee Aquarium Delfzijl is een must-see attractie voor zowel jong als oud. Kom en ontdek de wonderen van de zee en de boeiende geschiedenis van Delfzijl.

Muzee Aquarium Delfzijl

Kom naar het Muzee Aquarium Delfzijl en ontdek de prachtige onderwaterwereld. Bewonder kleurrijke vissen, exotische zeewezens en leer alles over het leven in de zee. Geniet van interactieve tentoonstellingen en leerzame activiteiten voor jong en oud. Laat u verrassen door de diversiteit van de zee en laat uw fantasie de vrije loop. Beleef een onvergetelijk dagje uit vol verwondering en ontdekking. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel uzelf onder in de magie van de zee. Kom naar het Muzee Aquarium Delfzijl en maak van uw dag een avontuurlijke belevenis.

- Ontdek de prachtige onderwaterwereld met meer dan 40 verschillende vissoorten.
- Leer alles over de bijzondere dieren die in de Waddenzee leven.
- Beleef een educatief en interactief dagje uit voor jong en oud.

Mensen bezochten ook: Aquatopia, Grand Aquarium, Openbaar Aquarium Brussel, SEA LIFE Blankenberge, Zeeaquarium

Praktische info


Locatie

Zeebadweg 7A
9933AV Delfzijl
Nederland

Contact

+31(0)596632277

Openingstijden

Bekijk de Muzee Aquarium Delfzijl website voor de actuele openingstijden.