Korting op Zeeaquarium

Wat is Zeeaquarium?

Laat u verrassen door de prachtige onderwaterwereld van het Zeeaquarium. Ontdek de kleurrijke vissen, indrukwekkende haaien en schattige zeehonden. Bestel nu uw tickets online en vermijd wachtrijen. Geniet van een onvergetelijk dagje uit voor jong en oud. Beleef de magie van de zee en maak herinneringen die u altijd bij zullen blijven. Mis deze unieke ervaring niet!

Zeeaquarium ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Zeeaquarium ervaring te delen.

Korting op Zeeaquarium toegang

Bij het Zeeaquarium kunt u genieten van de beste kortingen. Ontdek de prachtige onderwaterwereld en laat u verrassen door de diversiteit aan zeedieren. Bewonder de kleurrijke vissen, de majestueuze haaien en de speelse zeehonden. Het Zeeaquarium biedt u de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief deze unieke ervaring te beleven. Laat u betoveren door de schoonheid van de oceanen en maak gebruik van de beste kortingen die het Zeeaquarium te bieden heeft. Geniet van een onvergetelijke dag uit en ontdek de wonderen van de zee.

Het Zeeaquarium biedt diverse arrangementen en andere aanbiedingen aan. U kunt genieten van een unieke ervaring in ons prachtige aquarium. Ontdek de fascinerende onderwaterwereld en bewonder de kleurrijke vissen en exotische zeedieren. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een familiearrangement of een romantisch arrangement voor twee personen. Daarnaast hebben we regelmatig speciale aanbiedingen, zoals korting op de entree of een gratis rondleiding. Kom langs en laat u verrassen door de schoonheid van de zee. Het Zeeaquarium verwelkomt u graag voor een onvergetelijk dagje uit.

Ontdek het prachtige zeeaquarium in Vlaanderen. U kunt genieten van een fascinerende ervaring waarbij u oog in oog komt te staan met de meest kleurrijke vissen en indrukwekkende zeedieren. Laat u betoveren door de diversiteit van het onderwaterleven en leer meer over de verschillende soorten die in onze oceanen leven. Bewonder de elegante zeepaardjes, de imposante haaien en de speelse dolfijnen. Het zeeaquarium biedt een educatieve en plezierige ervaring voor jong en oud. Kom langs en laat u verwonderen door de pracht van de onderwaterwereld.

Zeeaquarium Bergen aan Zee

Laatst bezocht ik het zeeaquarium in Vlaanderen. Het was een geweldige ervaring! U kunt genieten van prachtige zeedieren en een unieke onderwaterwereld ontdekken. Stap binnen in de magische wereld van de zee en bewonder de kleurrijke vissen en indrukwekkende haaien. Leer meer over het leven in de oceaan en laat u verrassen door de diversiteit van de zeedieren. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan de voederpresentaties, waar u kunt zien hoe de dieren gevoerd worden. Een dagje naar het zeeaquarium is een absolute aanrader voor jong en oud.

- Boeiende tentoonstellingen met diverse zeedieren
- Mogelijkheid om te leren over het onderwaterleven
- Unieke ervaring voor jong en oud

Mensen bezochten ook: Aquatopia, Grand Aquarium, Openbaar Aquarium Brussel, SEA LIFE Blankenberge

Praktische info


Locatie

Van Der Wijckplein 16
1865AP Bergen aan Zee
Nederland

Contact

(072)5812928

Openingstijden

Bekijk de Zeeaquarium website voor de actuele openingstijden.