VACATURE | Achtbaantester 2017

Achtbaantester


De vacature is gesloten!De vacature voor Achtbaantester 2017 is gesloten op 15 augustus 2017.


Achtbaantester 2017: Melanie KengenGEZOCHT: ACHTBAANTESTER M/V (Periode augustus t/m oktober 2017)

Stalen zenuwen, een sterke maag en niet vies van een adrenalinerush? Dan is Uitmetkorting.be op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste achtbaantester om alle achtbanen van België te testen. Heb je hier altijd van gedroomd? Reageer dan nu op de vacature en wellicht word jij uitgekozen om samen met een vriend of vriendin alle Belgische pretparken langs te gaan en de rollercoasters te testen. Er staat wel wat tegenover: wij willen graag dat jij de achtbaanrit op video vastlegt en dat je een checklist met jouw ervaringen invult.

Jouw job zal je langs Bobbejaanland, Bellewaerde, Boudewijn Seapark, Walibi Belgium en Plopsaland De Panne brengen!

Voorbeeld werkdag


Vrijdag 10.00 uur
Je staat voor de poorten van Bobbejaanland te trappelen van ongeduld. Je bent wel toe aan een adrenalinekick! Zodra de deuren open zwiepen loop je samen met je partner in crime meteen naar de eerste achtbaan, de Bob Express, om wachtrijen te ontlopen. Lekker baantje om even rustig mee te beginnen en warm te lopen. Check nog even de instellingen van je videocamera en zorg ervoor dat je hem stevig genoeg vast hebt. Het testen gaat beginnen!

Neem na de eerste rit samen met je mede-achtbaantester even een kopje koffie. Controleer ook even of je opname goed gelukt is! Nu jullie opgewarmd zijn, maken jullie een plan voor de rest van de dag. Wacht nog even met de draaiende achtbaan Naga Bay tot de frites en frisdrank die je voor de lunch gehad hebt gezakt zijn. Tussen de Dreamcatcher, Revolution en Speedy Bob door heeft Bobbejaanland ook nog genoeg andere attracties. Op een warme dag zoek je verkoeling bij de wildwaterbaan El Rio en voor nog een extra scheutje adrenaline stap je in de Sledge Hammer. Met een heftige en steile eerste afdaling, een looping en een aantal kurkentrekkers is de Typhoon een prima achtbaan om de dag mee af te sluiten. Go out with a bang! En morgen? Dan staat Bellewaerde op het programma!

Ben jij?

  • Dol op achtbanen?
  • Niet bang aangelegd?
  • Eigenaar van stalen zenuwen en een sterke maag?
  • Niet vies van steile afdalingen, snelheid en loopings?
  • In het bezit van een videocamera?

Wil jij?

  • Voor Uitmetkorting.be alle grote achtbanen van België bezoeken?
  • Alle achtbaanritjes met jouw videocamera vastleggen?
  • Iedere achtbaan nauwkeurig beoordelen op verschillende criteria?
  • Vrijkaartjes krijgen voor Bobbejaanland, Bellewaerde, Boudewijn Seapark, Walibi Belgium en Plopsaland De Panne?

Dan zoeken wij jou!


Vul voor 15 augustus jouw gegevens in en geef aan in welke categorie jij de achtbanen wilt testen! Klik op de onderstaande button, doe mee en wie weet word jij wel de achtbaantester van 2017!