Korting Bobbejaanland

Bobbejaanland

Toffe attracties, verschillende shows en events, plezier voor jong en oud, dat maakt Bobbejaanland 't plezantste land! Dit pretpark bevindt zich in Lichtaart en is zeker de moeite waard om te bezoeken. In een attractie met het hele gezin? Dat kan. U kunt kiezen tussen een 4D attractie, varen door het park, de King Kong achtbaan en nog veel meer! Met een boomstam varen langs de oevers van de Idiana River, waterkanonnen afvuren in de Banana Battle, spannende loopings en in de lucht geschoten worden. Wat heeft u nog meer nodig om een onvergetelijke dag te beleven? Ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Bobbejaanland is er onlangs een nieuwe attractie geopend. Heerlijk heen en weer geslingerd worden met een snelheid van 55 km per uur. Uitproberen dus! Van al die spanning en plezier krijgt u natuurlijk zin in een hapje eten. Geen probleem. Dit pretpark biedt meer dan voldoende restaurants en snackbars! Heeft u zelf een broodje mee? Dan kunt u gebruik maken van de voorziene picknickplaatsen. In Bobbejaanland is iedereen welkom! Het pretpark is rolstoelvriendelijk. Er zijn brede wandelpaden en amper trappen. Kom naar Bobbejaanland en wordt bewoner van het plezantste land!


Bobbejaanland informatie


Adres

Olensteenweg 45
2460 Lichtaart
België

Telefoonnummer

0032(0)14557811

Bobbejaanland openingstijden

Bobbejaanland is geopend vanaf april t/m november doorgaans van 10.00 tot 17.00 uur. Bekijk de website van Bobbejaanland voor de exacte openingstijden.

Tags:
Je kunt hieronder een reactie plaatsen.


Reactie

Er zijn 2 reacties

 • Reactie van samuel
  Geplaatst op 21-08-2013 om 23:11 Reageer op deze reactie

  ik will 4ticket adult 1 ticket kind voor 23/08/13 met de promotie dat loop tot 30 september 2013,hou moet ik betale?

  Reactie redactie
  Beste Samuel,
  Kaartjes bestel je via de bovenste link op deze pagina. Dit wijst zich vanzelf.
  Veel plezier!

 • Reactie van jennifer
  Geplaatst op 10-08-2013 om 22:05 Reageer op deze reactie

  Ik vind bobbejaanland te gek we gaan elk jaar te gek en zekker de achtbannen ongeloofelik ikhou van bobbejaanland SUPER !!!!!!!!!!!!!, maar ik niet waneer we nog gaan we gaan wel dezesomer vakantie maar ik meet nog niet waneer ik hou van de rivier de revolutie en de tyfoon!!!!!!!!!!!!!!!!! En van de binnen boomstammen