Korting op Zoo Berlin

Wat is Zoo Berlin?

Zoo Berlin is een van de oudste dierentuinen ter wereld. Het is een prachtige plek om te bezoeken, met meer dan 20.000 dieren van 1.400 verschillende soorten. Er zijn veel verschillende activiteiten, zoals voederen, shows en rondleidingen. Er is ook een educatief centrum waar je meer kunt leren over de dieren. Een bezoek aan Zoo Berlin is een onvergetelijke ervaring.

Zoo Berlin ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Zoo Berlin ervaring te delen.

Zoo Berlin Berlijn

Ontdek het dierenrijk tijdens een dagje naar de Zoo Berlin. Deze dierentuin vind je middenin de Duitse hoofstad en is één van de oudste dierentuinen ter wereld. De monumentale stadsdierentuin opende al in 1844 haar deuren. Niet alleen de dieren zijn interessant, ook de architectuur is de moeite van het kijken waard. Het park is verdeeld in verschillende dierhuizen en verblijven. In het roofdierenhuis vind je gevaarlijke katachtigen, zoals leeuwen, tijgers en panters. Maar daar woont ook een reuzenpanda! Dat is heel bijzonder, want de panda wordt met uitsterven..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Hardenbergplatz 8
10787 Berlijn
Duitsland

Contact

4930254010

Openingstijden

Bekijk de Zoo Berlin website voor de actuele openingstijden.