Korting op Tiergarten Nurnberg

Wat is Tiergarten Nurnberg?

Tiergarten Nürnberg is een prachtig park in de stad Nürnberg. Het is een van de grootste stadsparken van Duitsland. Het park is een oase van rust en schoonheid met veel bomen, bloemen, vijvers en fonteinen. Er zijn veel wandelpaden, picknickplaatsen en speelplaatsen voor kinderen. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Tiergarten Nurnberg ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Tiergarten Nurnberg ervaring te delen.

Tiergarten Nurnberg Nürnberg

Een dagje uit naar de dierentuin is altijd een goede optie. De dierentuin Tiergarten Nurnberg is een prachtige dierentuin gelegen in Nürnberg, Duitsland. De dierentuin is erg toegankelijk voor jong én oud en voor alle leeftijden zijn er leuke extra's. Je vindt hier een mooi waterbassin voor dolfijnen en zeehonden. Leuk wanneer je niet in de buurt van de zee woont en je kinderen toch graag kennis wilt laten maken met de aandoenlijke zeehondjes. Naast dat de dierentuin allerlei dieren een onderkomen geeft, zijn ze ook bezig met de bescherming van dieren en van de..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Am Tiergarten 30
D-90480 Nürnberg
Duitsland

Contact

+49-(0)911-5454-801

Openingstijden

Bekijk de Tiergarten Nurnberg website voor de actuele openingstijden.