Korting op Stoomtram Hoorn Medemblik

Wat is Stoomtram Hoorn Medemblik?

De Stoomtram Hoorn Medemblik is een historische stoomtrein die sinds 1901 rijdt tussen Hoorn en Medemblik. De trein is een unieke ervaring, waarbij je kunt genieten van het prachtige landschap en de nostalgische sfeer. De trein is een must-see voor iedereen die de omgeving wil verkennen.

Stoomtram Hoorn Medemblik ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Stoomtram Hoorn Medemblik ervaring te delen.

Stoomtram Hoorn Medemblik

Ontdek de kop van Noord-Holland op een bijzondere manier en stap in een echte stroomtram. Je beleeft een reis door de tijd als je een dag uittrekt voor zogenoemde historische driehoek. Laat je verrassen door Museumstoomtram Hoorn-Medeblik en ga op avontuur. Tussen Hoorn en Medemblik rijdt de oude stoomtram. Tussen Enkhuizen en Medemblik ga je ter water. Hier ben je namelijk welkom in het museumschip Friesland voor een tocht over het IJsselmeer. Opstappen voor de tocht kan op meerdere punten. Dus of je nu liever in het noordelijk gelegen Medemblik of in het zuidelijkere..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Van Dedemstraat 8
1620 NN Hoorn
Nederland

Contact

+31 (0)229-255255

Openingstijden

Bekijk de Stoomtram Hoorn Medemblik website voor de actuele openingstijden.