Korting op Space Expo

Wat is Space Expo?

Space Expo is een interactief museum waar je alles leert over de ruimtevaart. Je kunt er onder andere een virtuele raket lanceren, astronautenuitrusting aantrekken en deelnemen aan een ruimtewedstrijd. Er is ook een 3D-theater waar je de wonderen van het heelal kunt bewonderen. Space Expo is een unieke ervaring voor jong en oud.

Space Expo ervaringen

Gebaseerd op 5 ervaringen. Klik op de sterren om uw Space Expo ervaring te delen.

Space Expo Noordwijk

Ga mee op een reis door de ruimte bij Space Expo in Noordwijk. Dit is het bezoekerscentrum van ESTEC, de Nederlandse vestiging van The European Space Agency. Hier heb je de mogelijkheid een dagje een astronaut te zijn en te reizen door mooie Melkwegstelsels en langs verre planeten. Je leert hier alles over de ruimtevaart, van de eerste ruimtevlucht tot het maken van raketten. Stap op de Space trein, waar je onder andere het informatiecentrum van het internationale ruimtestation bezoekt en ontdekt hoe satellieten getest worden voor ze de ruimte ingaan. Bij de..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Keplerlaan 3
2201AZ Noordwijk
Nederland

Contact

0900-87654321

Openingstijden

Bekijk de Space Expo website voor de actuele openingstijden.