Korting op Slagharen

Wat is Slagharen?

Slagharen is een attractiepark in Overijssel. Het park biedt een grote verscheidenheid aan attracties, zoals achtbanen, waterattracties, shows en een wildwaterbaan. Daarnaast is er een dierenpark, een indoor speelparadijs en een overdekt zwembad. Slagharen is een perfecte bestemming voor een dagje uit met het hele gezin.

Slagharen ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Slagharen ervaring te delen.

Slagharen

Heeft u zin om op ontdekkingsreis te gaan? Breng dan een bezoek aan het Attractie - en vakantiepark in Slagharen, Nederland. In dit pretpark krijgt u de gelegenheid om te genieten van verscheidene shows en parades en zijn er maar liefst 40 toffe attracties! Avontuurlijke boottochten door het Wilde Westen,heen en weer geslingerd worden, het hele park bezichtigen met de Sky Tower, bungelen met de kabelbaan en nog veel meer! Het Wilde Westen komt tot leven in dit pretpark! Bij de Village Stunt Show halen stoere cowboys en indianen spannende stunts uit! Daarnaast kunt u..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland