Korting op S.M.A.K

Wat is S.M.A.K?

S.M.A.K. is een museum voor hedendaagse kunst in Gent. Het biedt een breed scala aan tentoonstellingen, waaronder werken van bekende kunstenaars. Het museum heeft ook een bibliotheek, een café en een winkel. S.M.A.K. is een plek waar je kunst kunt bewonderen, discussiëren en genieten.

S.M.A.K ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw S.M.A.K ervaring te delen.

S.M.A.K Gent

Maak kennis met de kunst in al haar glorie wanneer u een bezoek brengt aan S.M.A.K, een bijzonder museum voor hedendaagse kunst. S.M.A.K heeft een uitgebreide internationale collectie van bijna 2000 kunstwerken. Ontdek in deze werken zeer grote peilers als Joseph Beuys, Panamarenko, Marcel Broodthaers en een ruime arte povera-collectie. Deze collectie krijgt een grote plaats binnen het tentoonstellingsprogramma van het museum. S.M.A.K stelt de kunstenaar centraal in haar denken en handelen. Er is een grote aandacht voor monografische tentoonstellingen. S.M.A.K probeert..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Citadelpark 2
9000 Gent
België

Contact

+32(0)92407601

Openingstijden

Bekijk de S.M.A.K website voor de actuele openingstijden.