Korting op Pleasurewood Hills

Wat is Pleasurewood Hills?

Pleasurewood Hills is een attractiepark in Suffolk, Engeland. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, karretjes en een wildwaterbaan. Er zijn ook veel shows en entertainment, waaronder een 4D-bioscoop. Pleasurewood Hills is een geweldige plek voor een dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin.

Pleasurewood Hills ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Pleasurewood Hills ervaring te delen.

Pleasurewood Hills Lowestoft

Pleasurewood Hills staat garant voor een hele dag plezier met het gezin. Dit pretpark in Lowestoft, Engeland biedt voor ieder wat wils. Gil de longen uit je lijf in één van de gave achtbanen. Zoals Wipe Out, de snelste en extremste achtbaan in het Oosten van Engeland. Iets rustiger, maar niet minder stoer, is de Enigma. Hier tol je met je karretje iedere richting uit. Natuurlijk zijn er nog tal van andere spannende en leuke attracties. Zoek wat verkoeling in de Timber Falls. Hierin raus je met een boomstam over een kolkende waterval. Rondzwiepen en schommelen kan..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Leisure Way Corton
NR325DZ Lowestoft
Engeland

Contact

1502586000

Openingstijden

Bekijk de Pleasurewood Hills website voor de actuele openingstijden.