Korting op Parc Asterix

Wat is Parc Asterix?

Parc Asterix is het avonturenpark van de bekende stripheld uit de stripverhalen. Het park biedt attracties voor jong en oud, waaronder spectaculaire achtbanen, live shows, meer dan 40 attracties, talloze restaurants en winkels. Dit is een geweldige plek om erop uit te gaan met familie en vrienden en om een geweldige dag vol plezier en avontuur te beleven.

Parc Asterix ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Parc Asterix ervaring te delen.

Parc Asterix Parijs

In Parc Asterix loopt u door een levensecht stripverhaal. Dit attractiepark bevindt zich in Plailly, Frankrijk. Uw helden Asterix en Obelix hebben een eigen pretpark boordevol toffe attracties, opgedeeld in 5 werelden die u kunt ontdekken. U maakt kennis met de meest enge achtbanen en de spannendste wildwaterattracties. Stap in de Goudurix en ga maar liefst 7 keer over de kop, maak een rit door het donkere woud en geniet van gigantische afdalingen en snelle bochten. Beleef de grootste waterpret in verscheidene wildwaterattracties. Een snoekduik maken op 12 meter hoogte..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

BP 8
60128 Parijs
Frankrijk

Contact

0033(0)826301040

Openingstijden

Bekijk de Parc Asterix website voor de actuele openingstijden.