Korting op Oude Ambachten En Speelgoed Museum

Wat is Oude Ambachten En Speelgoed Museum?

Het Oude Ambachten En Speelgoed Museum is een unieke plek waar je kunt genieten van een reis door de tijd. Je kunt er oude ambachten bewonderen, zoals bijvoorbeeld het maken van klompen, en speelgoed uit het verleden. Een bezoek aan het museum is een leuke ervaring voor jong en oud.

Oude Ambachten En Speelgoed Museum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Oude Ambachten En Speelgoed Museum ervaring te delen.

Oude Ambachten En Speelgoed Museum Terschuur

Iedereen heeft vroeger met speelgoed gespeeld. Waren het bij de een nog hele simpele autootjes bij de ander waren het op afstand bestuurbare auto's. En zoals wij tegenwoordig de grote supermarkten kennen waren er vroeger veel verschillende winkels. In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur krijg je een duidelijk beeld van de ontwikkelingen in het aanbod van speelgoed en natuurlijk de oude ambachten. Waar vroeger de groentewinkel, een echte barbier en een drukkerij in veel steden te vinden waren is dat nu heel anders. Daarom zie je deze bijzondere ambachten..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Rijksweg 87
3784LV Terschuur
Nederland

Contact

+31 (0)342-462060

Openingstijden

Bekijk de Oude Ambachten En Speelgoed Museum website voor de actuele openingstijden.