Korting op Openluchtmuseum

Wat is Openluchtmuseum?

Het Openluchtmuseum is een unieke plek waar je de geschiedenis van Nederland kunt beleven. Je kunt er oude gebouwen, ambachten en gebruiken bewonderen. Er zijn ook veel activiteiten, zoals demonstraties, workshops en rondleidingen. Het Openluchtmuseum is een leuke plek voor jong en oud om de Nederlandse cultuur te ontdekken.

Openluchtmuseum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Openluchtmuseum ervaring te delen.

Openluchtmuseum Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum is een interessante dag uit in Arnhem, Oost-Nederland. Je maakt hier een historische toch langs oude gebouwen, waardoor je in één dag een groot deel van de Nederlandse geschiedenis ontdekt. Bijzonder aan het Openluchtmuseum is dat de panden uit heel Nederland komen. Hier staan boerderijen uit Brabant gemoedelijk naast tuinderswoningen uit Noord-Holland. De palingkar komt uit Amsterdam en de molen uit Zuid-Holland. Hierdoor zie je direct wat het verschil in bouwstijl is tussen Noord-, Zuid-, Oost- en West-Nederland. In de gebouwen laten..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Hoeferlaan 4
6816SG Arnhem
Nederland

Contact

26357611

Openingstijden

Bekijk de Openluchtmuseum website voor de actuele openingstijden.