Wellness

Wellness

Verkwikkende baden, fijne sauna’s en heerlijke behandelingen. Van een dagje wellness knapt een pas écht op. Door heel Nederland zijn prachtige resorts te vinden, waardoor een wellnessbezoek altijd mogelijk is. Bekijk snel ons aanbod en plan jouw ontspannen uitje nu met korting.

0 Resultaten

Door heel Nederland zijn verschillende wellnessresorts te vinden. Zo is er altijd wel iets in de buurt - of juist op een stukje rijden, omdat veel mensen toch liever geen bekenden tegenkomen in de sauna. Bekijk hieronder een paar goed beoordeelde wellnessresorts en sauna’s in Nederland:

Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens in België zijn er verschillende wellnessresorts te vinden. De kans dat je hier een bekende tegenkomt, is bovendien meteen een stuk kleiner. Daarnaast is het ook gewoon leuk om eens een ‘nieuw’ resort te proberen als je al een fervent ‘wellnessganger’ bent in Nederland. Daarom hebben wij een paar Belgische wellnessresorts voor je op een rij gezet:

  • Hezemeer in Laakdal
  • Saunatopia in Antwerpen
  • Thermen Katara in Sint-Niklaas
  • Thermae Boetfort in Steenokkerzeel
  • Thermae Grimbergen in Grimbergen
  • NE5T in Namur
  • Cinq Mondes in Brussel
  • Château des Thermes in Chaudfontaine
  • Wu Wei in Kortrijk
  • Waer Waters in Dilbeek

Als je een dagje wellness gaat boeken, wil je natuurlijk wel in een goed resort terechtkomen. Gelukkig zijn daar opties genoeg voor. Om je alvast een beetje te helpen, lichten we drie wellnessresorts uit die echt de moeite waard zijn. Breng daarom snel een bezoek aan één van onderstaande resorts.

Veluwse Bron

Midden in de Veluwse natuur vind je één van de mooiste en meest uitgestrekte wellnessresorts van Nederland. Bovendien bevindt Veluwse Bron zich ook nog naast een prachtig natuurmeer. Alle ingrediënten voor ontspanning zijn hier aanwezig. De weldadige faciliteiten variëren van kruidenbad tot stoomcabine. Al met al is de Veluwse Bron echt een droombestemming waar rust en ontspanning voorop staan.

Elysium

Dankzij de wereldse inrichting voelt een bezoek aan Elysium haast aan als een dagje vakantie. Dit is dan ook dé plek om volledig tot rust te komen. Begin je dag met een kopje koffie of thee, waarna het tijd is om te ontspannen. Doe mee met de gratis belevingsprogramma’s en onderga verschillende saunarituelen. Daarnaast mag je onbeperkt gebruikmaken van scrubzout en doucheproducten. Hoe fijn is dat?

Thermen Barendrecht

Een ultiem dagje wellness op sterrenniveau beleef je bij Thermen Barendrecht. Dit zeer stijlvolle wellnessresort is een waar luxeparadijs. Geniet van prachtige faciliteiten, ervaar bijzondere wellnessrituelen, weldadige massages en fijne beautybehandelingen. Het zal je aan niets ontbreken tijdens jouw verblijf bij Thermen Barendrecht en je hoeft deze dag maar één ding te doen…. genieten van een unieke en onvergetelijke wellnesservaring.

Iedereen heeft wel eens een momentje voor zichzelf nodig. Even bijkomen van de dagelijkse drukte en aandacht schenken aan lichaam en geest. Hoe kan dat beter dan met een heerlijke schoonheidsbehandeling? Check snel ons voordelige aanbod van wellness en beauty en boek jouw treatment met korting!

Ga bijvoorbeeld naar de sauna, spa of geniet van een fijne massage. In heel Nederland (en net over de grens in België) zijn verschillende wellnessresorts te vinden. Je kunt dus altijd wel ergens terecht. Daarnaast is er voor ieder wat wils. Van schoonheidssalon tot zoutwaterzwembad: kies waar jij gelukkig van wordt en ontspannen maar!

Ga gezellig samen met je partner, of ga naar de wellness tijdens een dagje uit met vriendinnen. Maak er bijvoorbeeld een heel verwenweekend van.

Met wellness wordt het faciliteren van ‘gezonde gewoontes voor je fysieke en mentale gesteldheid’ bedoeld. Voor jouw welzijn is het namelijk belangrijk om te weten dat mentale gezondheid net zo belangrijk is als lichamelijke gezondheid.

Je doet er dan ook goed aan om hierbij stil te staan. Zorg bijvoorbeeld dat je goed slaapt en af en toe aan mindfulness doet. Op die manier krijg je minder last van stress en zit je lekkerder in je vel!

Door een wellnessbehandeling te ondergaan, kom je in een fijne zen-modus terecht. Laat je masseren, zweet je stress eruit in de sauna en/of zwem in een heerlijk verwarmd (zoutwater)bad. Je zult zien dat je meteen een stuk rustiger wordt!

Welke massages zijn er allemaal?

Laat je lekker onder handen nemen en zet je verstand op nul. Terwijl een masseur met je bezig is, hoef je alleen nog maar aan het genot te denken waar de massage voor zorgt. Er zijn heel veel verschillende type massages:

  • Zweedse massage
  • Deep tissue massage
  • Stoelmassage
  • Lomi Lomi massage
  • Sportmassage
  • Thaise massage
  • Indiase hoofdmassage

Bestaan er ook schoonheidsbehandelingen voor mannen?

Wellness en beauty hebben een ‘vrouwelijk karakter’ om zich heen hangen. Maar laten we eerlijk zijn: het maakt eigenlijk niks uit wie of wat je bent om een behandeling te ondergaan. Het is voor iedereen goed om aan zijn of haar (mentale) welzijn te werken en daar helpen zulke behandelingen goed bij.

Mannen kunnen bijvoorbeeld hun huid laten verzorgen, zich laten waxen, ingegroeide baardharen laten verwijderen of hun wenkbrauwen laten epileren.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Trakteer iemand op een dagje wellness, bezoek aan de sauna, een massage of een welverdiende gezichtsbehandeling. Met zo’n wellness cadeau geef je iemand rust, ruimte en een welverdiende pauze van de dagelijkse sleur. Deze pure verwennerij zal voor bijna iedereen wel als geroepen voelen. Wie wil er immers niet even een heerlijk momentje voor zichzelf? Maak daarom snel iemand blij met een dagje wellness.

Wil jij met je partner, vriendinnen, vrienden of gewoon in je eentje even bijkomen in de sauna? Bezoek dan een wellnessresort met korting. Van dit dagje wellness knapt een mens pas echt op. Je komt herboren thuis en kunt er vervolgens weer helemaal tegenaan. Bekijk snel onze aanbiedingen en geniet binnenkort in Nederland (of België) van een heerlijk ontspanningsmoment.