Dagje uit

Dagje uit

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit? Bij ons vind je de leukste uitjes tegen de scherpste prijzen! Of je nu een dagje weg wilt gaan met je kind(eren), partner, vrienden of vriendinnen: wij hebben gegarandeerd het geschikte uitje. Bekijk onze aanbiedingen hieronder en koop jouw tickets nu met korting.

0 Resultaten

Zie je door de bomen het bos niet meer? No worries, wij hebben de leukste dagjes weg in Nederland voor je verzameld! Bekijk hieronder onze 3 tips voor een onvergetelijke dag:

Slagharen
In attractiepark Slagharen stap je de wereld van het Wilde Westen binnen. Beleef avonturen in meer dan dertig attracties en geniet van al het straatentertainment. Leuk voor jong en oud!

Blijdorp
Een dagje dierentuin blijft leuk. Dit klassieke uitje kun je dan ook goed beleven in Diergaarde Blijdorp. Trek daarom snel naar Rotterdam en vergaap je aan alle leuke dieren die hier te bewonderen zijn.

Spoorweg
Het leukste station van het land! Wat een uitje naar het Spoorwegmuseum helemaal bijzonder maakt, is dat je midden in het museum kunt aankomen met de trein. Verder leer je alles over de geschiedenis van het spoor en maak je gave avonturen mee in de vele attracties.

Een dagje uit kan al snel in de papieren lopen. Entree voor de attractie, de reis ernaartoe en natuurlijk nog eten en drinken: als je met het hele gezin een uitje onderneemt, wordt dat al snel best prijzig. Gelukkig hebben wij altijd een groot aanbod met deals voor je klaarstaan. Zo kun je jouw dagje uit met lekker veel korting ondernemen!

Daarnaast valt er in Nederland (en net over de grens) gewoon ontzettend veel te beleven. En omdat ons land - zeker in vergelijking met andere landen - niet al te groot is, is er ook altijd wel iets in de buurt. Wij zijn daarom hét startpunt voor al jouw uitjes.

En tot slot: wat is er mooier dan het maken van herinneringen en mooie momenten beleven met je dierbaren? Trek er samen op uit en maak samen de leukste dingen mee. Door uitjes met korting aan te bieden, faciliteren wij dit graag voor jullie.

Of je nu een dagje weg wilt met je kinderen, vrienden, vriendinnen of partner; bij ons vind je een ruim aanbod aan activiteiten voor iedereen. Zo vind je bijvoorbeeld pretparken, dierentuinen, musea, festivals en nog veel meer tussen onze aanbiedingen. Wij lichten een paar uitjes graag toe!

Is jouw kind (en stiekem jij ook nog wel) helemaal gek van pretparken? Neem dan eens een kijkje tussen ons aanbod aan pretparken. Van het dolfijnen spotten in het Dolfinarium tot aan de magische wereld van Disneyland Parijs, bij ons vind je het allemaal. Bekijk hier alle pretpark aanbiedingen:

Bij ons vind je activiteiten voor zowel klein, groot, jong en oud. Wij hebben tijdens het bepalen van ons aanbod rekening gehouden met allerlei wensen van onze klanten. Ben je dus op zoek naar een romantisch dagje weg met je partner? Op zoek naar een actief dagje uit? Of toch op zoek naar een ander origineel dagje weg? Bij ons vind je het allemaal!

Een dagje uit kan al snel in de papieren lopen. Entree voor de attractie, de reis ernaartoe en natuurlijk nog eten en drinken: al met al best prijzig zo’n dagje weg in Nederland.

Gelukkig hebben wij altijd een groot aanbod met aanbiedingen voor je klaarstaan. Zo kun je jouw dagje uit met lekker veel korting ondernemen! Scroll door ons wisselende aanbod en laat je verrassen door onze goedkope dagjes weg door heel Nederland.

De ene keer krijg je korting op je toegangstickets, de andere keer ontvang je bijvoorbeeld je 2e kaartje gratis of een leuk extraatje bij aankoop van jouw tickets. We willen er in ieder geval alles aan doen om jou een perfect dagje uit te bezorgen!

Wil je een origineel cadeau geven, maar zit je met je handen in het haar? Geef dan een dagje uit cadeau! Wat ons betreft het leukste cadeau om te geven. Koop nu jouw voucher voor een dagje uit naar keuze, geef ‘m daarna aan iemand cadeau en maak er samen een onvergetelijke dag van!

Wanneer ontvang ik mijn ticket(s)?
Als je een voucher voor een dagje uit koopt, ontvang je deze direct in je mailbox. Vaak biedt zo’n voucher echter geen toegang tot het desbetreffende uitje. Volg de stappen op de voucher en verzilver ‘m, zodat je daarna een geldig ticket hebt. Op die manier kun je last-minute of ver van tevoren jouw dagje uit plannen.

Tot wanneer is/zijn de voucher(s) geldig?
Dat verschilt per voucher. Wel is het zo dat er geen ongelimiteerde geldigheid van toepassing is. Lees dus goed je voucher door en houd vast aan de geldigheidsdatum die daarop vermeld staat.

Waarom zijn sommige uitjes ‘momenteel niet beschikbaar’?
Ons aanbod kan elke dag verschillen. Een uitje staat vaak enkele weken (tot maanden) op onze site, daarna kan het zijn dat deze (tijdelijk) weer verdwijnt. Op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Wat zijn de ‘allerleukste tickets’ van Leukstetickets.nl?
Leukstetickets.nl opent graag deuren die - normaal gesproken - gesloten blijven. Met een ‘allerleukste’ ticket beleef je een bijzonder en exclusief uitje. Denk bijvoorbeeld een VIP-ticket voor een musical, waarbij je een gesigneerde brochure van de voorstelling en nog meer extra’s krijgt.

Wil jij een leuk dagje weg in Nederland met je gezin, kinderen, vrienden of vriendinnen? Bij ons vind je goedkope dagjes uit door heel het land. Bezoek een pretpark, ontdek het dierenrijk of ga samen naar een festival en koop je kaartjes met korting.