Momenteel niet beschikbaar

Beleef de herfst bij Appeltern Adventure Gardens

Stap in een wereld van betoverende herfstkleuren en magische herfstmomenten.

Stap in een wereld van betoverende herfstkleuren en magische herfstmomenten in dit adembenemende tuininspiratiepark. Terwijl de bladeren vallen en er een koel briesje door de bomen waait, ervaar jij de herfst op zijn allermooist. Beleef de magie van 'Herfstig Appeltern' via een speciale herfstroute en proef heerlijke seizoenslekkernijen bij één van de vele horecalocaties.

December: 11:00 to 17:00 uur
(Enkel op zaterdag en zondag)

Kijk voor actuele openingstijden op de website van Adventure Gardens Appeltern.

Hoe ziet Appeltern Adventure Gardens eruit?
Wees goed voorbereid voor jouw bezoek. Bekijk alvast de plattegrond en weet wat je kunt verwachten in het park.

⁠Kan ik overnachten in dit park?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Maar natuurlijk kun je aan dit dagje uit ook een nachtje weg plakken. Kijk snel naar ons aanbod van hotelovernachtingen en zoek een accomodatie in de buurt.

⁠Is het mogelijk om iets te eten of drinken?
Jazeker! Appeltern Adventure Gardens biedt verschillende arrangementen. Daarnaast zijn er verschillende horecapunten waar je lekker kunt uitrusten onder het genot van iets lekkers.

Mag ik een hond meenemen?
Ja, honden zijn toegestaan. Ze dienen wel aangelijnd te zijn en je moet zelf zorgen voor extra faciliteiten zoals een drinkbak.

⁠Is Appeltern Adventure Gardens geschikt voor mindervaliden?
Ja, het hele park is rolstoelvriendelijk. Daarnaast zijn er enkele rolstoelen beschikbaar die je kunt gebruiken tijdens jouw bezoek.