Momenteel niet beschikbaar

Body Worlds

Maak een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam

Het anatomisch museum BODY WORLDS geeft de bezoeker een kijkje in het menselijk lichaam en wel op een heel bijzondere manier. In dit museum wordt namelijk de combinatie gemaakt met geluk. The Happiness Project vertelt het verbazingwekkende verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van geluk op onze gezondheid. Het is erg interactief en educatief, dus kom het snel ervaren.

BODY WORLDS geeft plezier voor de hele familie!

Zin in een bijzonder uitje? Het anatomisch museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt je mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van ons lichaam. Ze tonen de functie van organen, maar ook alledaagse ziektes. Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan!

Gratis Inbody scan
Benieuwd geworden hoe je eigen lichaam is samengesteld en of je in balans bent? Breng dan zeker een bezoekje aan BODY WORLDS Amsterdam en doe de gratis InBody scan (t.w.v. € 35,-). De InBody scan gaat verder dan alleen het meten van je BMI. Naast je gewicht en lengte, meet het apparaat namelijk ook de hoeveelheid vet, spieren en vocht wat in je lichaam zit. Dit zijn belangrijkere indicatoren voor je welzijn dan lichaamsgewicht. Leeftijd, geslacht en lichaamstype worden allemaal meegenomen in de de analyse van je lichaamssamenstelling.

Deze informatie samen met de kennis die je hebt opgedaan bij de BODY WORLDS expositie over hoe je lichaam werkt, helpen je om aan je gezondheid te werken door gericht te werk te gaan.

Het maken van de scan duurt ongeveer een minuut en is compleet pijnloos.

Geschikt voor kinderen
Misschien zou je het op het eerste gezicht niet zeggen, maar BODY WORLDS Amsterdam is heel geschikt voor kinderen. Miljoenen kinderen over de hele wereld hebben de reis door het menselijk lichaam al gemaakt bij een van de tentoonstellingen. Als je op zoek bent naar Amsterdamse attracties voor kinderen, dan heb je de juiste plek gevonden.

De tentoonstelling wordt aangeraden vanaf 6 jaar en ouder, maar jongere kinderen zijn ook welkom. Er wordt geadviseerd om je kinderen voor te bereiden op het bezoek, zodat ze begrijpen wat ze gaan zien.