Je korting wordt toegepast bij de checkout!
Powered by Tiqets
Powered by Tiqets
Help
  1. Italië
  2. Lazio
  3. Rome
  4. Galleria Borghese
4.5 (11.638 reviews)

Tickets voor Galleria Borghese

Ontdek de beste collectie kunst, beeldhouwwerken en schilderijen van wereldberoemde kunstenaars

Controleer de beschikbaarheid

22 opties • vanaf US$ 17,50

Tiqets' keuze

Attractiepas

Toeristenkaart van Rome

Vandaag beschikbaar
  • Colosseum, Forum Romanum & de Palatijn
  • Sint-Pietersbasiliek of Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel
  • Pantheon of Castel Sant'Angelo

+ 1 andere must-do

4,2 (3.353)
Vanaf
US$ 78,53

Unieke combinaties

Combineer Galleria Borghese met andere favorieten in Rome. Soms zijn dingen samen gewoon beter.

Tips voor een bezoek aan Galleria Borghese

Tickets voor de Borghese Gallery geven je toegang tot vele meesterwerken van de grootste schilders uit de geschiedenis, van de Renaissance tot moderne kunst, bijna elk tijdperk en elke stijl is vertegenwoordigd in de permanente collectie en roterende tijdelijke tentoonstellingen.

Enkele van de niet te missen schilderijen van de Borghese Gallery zijn De Depositie van Renaissance meester Rafaël; David met het hoofd van Goliath en De jonge zieke Bacchus van Chiaroscuro koning Caravaggio; Cupido klaagt bij Venus van Lucas Cranach de Oudere, en De jacht op Diana van barokkunstenaar Domenichino.

Een van de belangrijkste redenen om tickets voor de Borghese Gallery te kopen is om de spectaculaire collectie renaissance- en klassieke beeldhouwwerken van het museum te bekijken.

De beeldencollectie van de Borghese Gallery behoort tot de meest prestigieuze ter wereld en omvat een aantal van de grootste werken van Gian Lorenzo Bernini, waaronder twee buste van kardinaal Scipione Borghese, standbeeld van David, Marcus Curtius die zichzelf in de afgrond gooit, standbeeld van de slapende Hermaphroditus en nog veel meer.

De tickets waarmee je toegang krijgt tot Galleria Borghese zijn op te delen in twee categorieën: kaartjes voor een zelfstandige tour met een audiogids, of kaartjes waar een rondleiding bij inbegrepen is.

Bezoek je Galleria Borghese alleen, of vind je kunst bekijken meer iets wat je alleen doet, dan zijn de toegangskaartjes voor Galleria Borghese met audiogids waarschijnlijk wat voor jou.

Ben je van plan met een groep te gaan, of vind je het fijner om naar een livegids te luisteren, dan is een ticket met een rondleiding door het museum meer wat voor jou. Let op: de diverse soorten entreekaartjes voor Galleria Borghese verschillen in prijs. Houd hier rekening mee bij het boeken van je tickets.

Je hoeft geen kaartjes voor de Borghese Gallery te kopen om de Borghese Gardens in te gaan, want de tuinen zijn een gratis voorziening in het park die je op je gemak kunt betreden en verlaten.

Het park is een populaire plek bij de lokale Romeinen om te picknicken, sporten en hun huisdieren uit te laten. Met ongeveer 80 hectare gazon, wandelpaden en zelfs een meertje waar je met een waterfiets op kunt varen, is het de perfecte plek om tot rust te komen voor of na wat kunst in de Borghese Gallery.

Vanwege de relatief kleine omvang van het museum, en om de veiligheid en het comfort van alle gasten te allen tijde te kunnen garanderen, geldt er voor iedereen een maximum van 2 uur per bezoek in Galleria Borghese. De locatie houdt dit bij door elke uitgang van de route van het museum verplicht te stellen.

Er worden slechts 360 bezoekers tegelijk toegelaten tot Galleria Borghese. Door dit beleid haal je het meeste uit je toegangskaartjes voor de galerie van Borghese; zo hoef je je niet te verdringen voor de bekendere en populairdere kunstwerken.

Tickets Overzicht

  • Bewonder een verzameling Bernini-beelden van wereldklasse die mythologische verhalen uitbeelden

  • Bewonder verschillende schilderijen van Bellini, Rafaël, Titiaan, Rubens en Caravaggio.

  • De Borghese Galerij grenst aan de uitgestrekte tuinen met dezelfde naam

  • Beschouwd als een van de meest uitgebreide privé kunstcollecties in Europa, bijeengebracht door kardinaal Scipione Borghese

  • De collectie is ondergebracht in een ongelooflijk gebouw uit het begin van de 17e eeuw, gebouwd door de familie Borghese

  • De Spaanse Trappen en Piazza de Popolo liggen op loopafstand van de Borghese Galerij

Omdat de Borghese Gallery een van de populairste attracties van Rome is, moet je er van tevoren kaartjes voor reserveren, vooral in het hoogseizoen.

Met getimede toegang en een strikte bezoekerscapaciteit kan het moeilijk zijn om aan kaartjes te komen, dus laat je bezoek aan de Borghese Gallery niet aan het toeval over - reserveer van tevoren kaartjes!

Borghese Gallery tickets zijn inclusief:

  • Algemene toegang en fast track tickets zijn beschikbaar als je een volledig reisschema hebt voor je reis naar Rome

  • Rondleidingen met een expert om je te helpen het meeste uit je bezoek aan de Borghese Gallery te halen

  • Audiogidsen in meerdere talen voor een self-guided optie

  • Toegang met korting wanneer je toegangstickets bundelt met een City Card

  • Alle bezoekers onder de 18 jaar hebben gratis toegang tot de Borghese Gallery

  • De Borghese Gallery is op maandag (en feestdagen) gesloten.

  • Bezoeken zijn beperkt tot twee uur in de galerie; er wordt strikt toegezien op tijdige toegang.

  • Grote tassen en bagage kunnen worden achtergelaten bij het personeel in de garderobe

  • Liften en kleine rolstoelen zijn beschikbaar voor mensen met beperkte mobiliteit; verzorgers krijgen gratis toegang

  • Reserveren is verplicht voor alle bezoekers - zorg ervoor dat je van tevoren reserveert!

  • Dicht bij verschillende metrohaltes (lijnen A en B)

Reviews over Galleria Borghese

4,5
11638 geverifieerde klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
7606
2602
870
243
317

Foto's van bezoekers

3 reviews
M
Marian,  Netherlands Netherlands
15 mrt. 2024
Uitstekend
Een heel mooie Galleria. Vantevoren een ticket boeken is nodig, want de dag dat wij er waren, waren er geen tickets meer. Voucher is heel makkelijk in de Galleria in te wisselen
Borghese Gallery
A
Ab ,  Netherlands Netherlands
29 mrt. 2024
Goed
Gemakkelijk in gebruik. Voor het Colosseum moet van te voren een tijdslot aanvragen en een paar euro bijbetalen met creditcard. Je kan dan ook aansluitend naar Forum Romano. Voor de volgende...
Gemakkelijk in gebruik. Voor het Colosseum moet van te voren een tijdslot aanvragen en een paar euro bijbetalen met creditcard. Je kan dan ook aansluitend naar Forum Romano. Voor de volgende attractie kan je zo met je Romapas naar binnen.
Roma Pass
M
Matthijs,  Netherlands Netherlands
13 apr. 2024
Goed
Het was even stressen omdat de accu van mijn telefoon bijna leeg was, maar ik werd goed geholpen door de vriendelijke medewerkster van Tourstation. De galerie is altijd betoverend mooi. Jammer...
Het was even stressen omdat de accu van mijn telefoon bijna leeg was, maar ik werd goed geholpen door de vriendelijke medewerkster van Tourstation. De galerie is altijd betoverend mooi. Jammer dat de bovenverdieping gesloten was, maar de sculpturen van Bernini zijn voor mij sowieso het hoogtepunt.
Borghese Gallery: Skip-the-Line Ticket

Over: Galleria Borghese

Gebouwd tussen 1609 en 1613 lijkt dit weelderige bouwwerk - fonteinen, tuinen, roze marmeren muren, plafonds met fresco's - bij uitstek geschikt om een van 's werelds beste kunstcollecties te huisvesten. En dat was precies waar het voor gebouwd werd.

Architect Flaminio Ponzio ontwierp het voor de kardinaal en kunstverzamelaar Scipione Borghese, die een feestvilla aan de rand van de stad wilde waar hij zijn enorme verzameling onbetaalbare kunst kon onderbrengen. In 1901 werd de collectie (en de galerie en het park eromheen) aangekocht door de Italiaanse overheid en opengesteld voor het publiek.

Als museum steekt Galleria Borghese ver boven zijn gewicht uit met een indrukwekkend aantal meesterwerken. Beelden van Bernini en Canova, schilderijen van Caravaggio, Rafaël en Titiaan... de lijst gaat maar door.

Galleria Borghese
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 19:00
Woensdag 09:00 - 19:00
Donderdag 09:00 - 19:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 19:00
Zondag 09:00 - 19:00
Galleria Borghese
Piazzale Scipione Borghese, 5, 00197, Rome
Open in Maps

Interessante reisgidsen

Aanbevelingen van Tiqets

tot wel —16%
Bezoek dit indrukwekkende oude bouwwerk waar ooit gladiatoren vochten en strijdwagens raceten!
4,4 (27.000)
Vanaf US$ 17,19
tot wel —16%
Ontdek artistieke en historische schatten van de grootste kunstenaars ooit
4,5 (44.149)
Vanaf US$ 19,10
Bekijk Michelangelo's "Pieta", indrukwekkende architectuur en meer in het hart van het Vaticaan!
4,3 (11.222)
Vanaf US$ 6,37
Bekijk een museum dat oorspronkelijk werd gebouwd als mausoleum voor keizer Hadrianus
4,4 (7.454)
Vanaf US$ 24,41
tot wel —16%
Bezoek de bezienswaardigheden die je gezien moet hebben, geniet van rondleidingen en bekijk de populaire bezienswaardigheden in Rome
4,2 (7.263)
Vanaf US$ 19,10

Leukste activiteiten in Rome

Ontdek Rome

Steden in Italië

Ontdek Italië