Korting op Museum 't Krekelhof

Wat is Museum 't Krekelhof?

Museum 't Krekelhof is een uniek museum in Den Haag. Hier ontdekken bezoekers alles over de kunst, cultuur en geschiedenis van Den Haag. Maak kennis met de wondere wereld van de stad en bezoek de vele tentoonstellingen, lezingen en educatieve programma's. Ontdek kunstwerken, schilderijen, boeken en meer in Museum 't Krekelhof en laat je verrassen door de geschiedenis van Den Haag!

Museum 't Krekelhof ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Museum 't Krekelhof ervaring te delen.

Museum 't Krekelhof Koksijde

Museum 't Krekelhof in Koksijde-St-Idesbald, vlak bij Oostduinkerke, is een bijzonder museum. De naam 'rariteitenkabinet' is beter op zijn plaats. Wanneer je door de deur van het statige witte pand stapt, ga je ruim een eeuw terug in de tijd. Museum 't Krekelhof telt enorme verzamelingen van unieke objecten. Het thema van het museum is 'oude ambachten', maar het geeft ook een kijkje in tal van andere onderwerpen. Zo is er een imposante collectie met verzamelingen hondengarelen, vleesmolens (het museum haalde ooit eens het Guiness book of records met de meeste..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Koninklijke Baan 237
8670 Koksijde
België

Contact

058-512332

Openingstijden

Bekijk de Museum 't Krekelhof website voor de actuele openingstijden.