Korting op Museum Of Medieval Torture Instruments

Wat is Museum Of Medieval Torture Instruments?

Het Museum Of Medieval Torture Instruments is een unieke ervaring. Bezoekers kunnen een reis door de geschiedenis maken en de verschillende instrumenten bekijken die gebruikt werden om mensen te straffen. Er is ook een tentoonstelling met informatie over de verschillende methoden van marteling. Een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van marteling.

Museum Of Medieval Torture Instruments ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Museum Of Medieval Torture Instruments ervaring te delen.

Museum Of Medieval Torture Instruments Amsterdam

Het Museum of Medieval Torture Instruments in Amsterdam vertelt je het verhaal over de bestraffingen in de Middeleeuwen. Vrijwel alle misdaden werden hier nog bestraft met een marteling. De gebruikte martelmethode hing af van de misdaad en de sociale status van degene die veroordeeld werd. Waar je tegenwoordig wordt bestraft door middel van boete, strafwerk of in het ergste geval gevangenschap werd je vroeger keihard gemarteld. In het Medieval Torture Museum zijn meer dan 100 martelwerktuigen aanwezig die in de Middeleeuwen werden gebruikt. Een unieke verzameling van..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Damrak 33
1012LK Amsterdam
Nederland

Contact

+31(0)205285482

Openingstijden

Bekijk de Museum Of Medieval Torture Instruments website voor de actuele openingstijden.