Korting op Mu ZEE

Wat is Mu ZEE?

Mu ZEE is een interactief museum in Oostende waar je op een leuke manier kennis maakt met de zee. Je ontdekt er de geschiedenis van de zee, de dieren die er leven en de technologie die er gebruikt wordt. Mu ZEE is een unieke belevenis voor jong en oud.

Mu ZEE ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Mu ZEE ervaring te delen.

Mu ZEE Oostende

Mu.Zee is een bijzonder museum in Oostende. Het is namelijk geen museum over de zee, maar een kunstmuseum aan zee. Neem voor je naar binnen stapt de gevel van het imposante museumgebouw goed in je op. Het is namelijk gebouwd als warenhuis in 1947 en ontworpen door de Belg Gaston Eysselinck. Op korte afstand van het grijze water van de Noordzee is een rijke collectie kunst te bekijken. De collectie vertelt het verhaal van de Belgische kunst van 1850 tot op heden. De hoogtepunten uit de uitgebreide collectie zijn stukken uit het begin van de 20e eeuw, gemaakt door onder..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Romestraat 11
8400 Oostende
België

Contact

+32(0)59/508118

Openingstijden

Bekijk de Mu ZEE website voor de actuele openingstijden.