Korting op Movieland Studios

Wat is Movieland Studios?

Movieland Studios, de plek waar magie tot leven komt. Geniet van attracties zoals 'The Heroes and Villains Unite Show' en bewonder de wonderen van Hollywood. Ontspan in het 4D-cinema met interactieve zitplaatsen. Geniet van prachtige parken en zwembaden, bezoek de vele winkels en proeven de heerlijke restaurants. Movieland Studios een echte magische belevenis!

Movieland Studios ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Movieland Studios ervaring te delen.

Movieland Studios Lazise sul Garda

Waan je op de filmset in Hollywood door naar Movieland Studios in Italië te gaan. Hier kom je terecht in de wereld van films en actiefiguren. Er worden verschillende shows gegeven waardoor jij het verhaal echt kunt beleven. Kijk bijvoorbeeld naar de kunsten van Rambo of Zorro terwijl zij vechten tegen de slechteriken. Ben jij altijd al fan geweest van Tomb Raider? Volg dan het avontuur van Lara Croft en bestrijd het kwaad in de wereld. Wil je liever iets rustigers, werp dan een blik achter de schermen van de Hollywoodfilms en zie hoe klassieke films gemaakt werden of..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Località Fossalta 58
37017 Lazise sul Garda
Italië

Contact

(+39)456969900

Openingstijden

Bekijk de Movieland Studios website voor de actuele openingstijden.