Korting op ModeMuseum Antwerpen

Wat is ModeMuseum Antwerpen?

ModeMuseum Antwerpen is een unieke plek waar modegeschiedenis tot leven komt. Het museum biedt een gevarieerd aanbod aan tentoonstellingen, workshops en lezingen over modeontwerp, stijl en cultuur. Bezoekers kunnen genieten van een unieke collectie kledingstukken, accessoires en documenten uit de hele wereld. ModeMuseum Antwerpen is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in mode.

ModeMuseum Antwerpen ervaringen

Gebaseerd op 6 ervaringen. Klik op de sterren om uw ModeMuseum Antwerpen ervaring te delen.

ModeMuseum Antwerpen

Op ontdekkingsreis door de geschiedenis van de mode in een collectie van ruim 25.000 items? Nee, het is geen droom. Deze wens wordt werkelijkheid in het ModeMuseum (MoMu) van Antwerpen. Dit prachtige museum bevindt zich in het hart van de Antwerpse modescène. Het prachtige gebouw dateert uit de 19e eeuw en werd opgericht als warenhuis. In 2000 werd het pand gerenoveerd en werd de ModeNatie. Een boeiende, samenhangende collectie van kleding tot accessoires en kant. Er zijn zowel historische kostuums als stukken van hedendaagse ontwerpers te bezichtigen. De oudste..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Nationalestraat 28
2000 Antwerpen
België

Contact

0032(0)34702770

Openingstijden

Bekijk de ModeMuseum Antwerpen website voor de actuele openingstijden.