Korting op Magic Park Land

Wat is Magic Park Land?

Magic Park Land is een magisch avonturenpark vol met spannende attracties, shows en activiteiten. Beleef een onvergetelijke dag vol plezier en magie met je familie en vrienden. Ontdek de magische wereld van draken, prinsessen en tovenaars. Laat je meevoeren in een wereld vol avontuur en magie.

Magic Park Land ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Magic Park Land ervaring te delen.

Magic Park Land Fos (Hérault)

Beleef in Magic Park Land met het hele gezin allerlei magische momenten. Er zijn allerlei spectaculaire attracties en spannende shows. Stap in een stoere piratenboot en kom er wankelend weer uit. Ga lekker springen op een springkussen. Geniet van een wildwaterbaan tijdens de warme dagen. Bekijk het park van grote hoogte vanuit een reuzenrad. Of kies voor snelheid en draai honderden rondjes in de 'jukebox'. Gedurende de dag zijn er allerlei verschillende attracties mogelijk. Voor jong en oud is er van alles te zien en te doen. Het blijft niet alleen bij rondwandelen..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Vallon De Pas De La Fos
13820 Fos (Hérault)
Frankrijk

Openingstijden

Bekijk de Magic Park Land website voor de actuele openingstijden.