Korting op Madame Tussauds

Wat is Madame Tussauds?

Madame Tussauds is een museum met levensechte wassen beelden van beroemdheden. Je kunt er beroemdheden ontmoeten, van koningen en koninginnen tot filmsterren en muzikanten. Je kunt ook deelnemen aan interactieve shows en attracties. Een bezoek aan Madame Tussauds is een unieke ervaring die je nooit zult vergeten.

Madame Tussauds ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Madame Tussauds ervaring te delen.

Madame Tussauds Amsterdam

Maak kennis met de sterren bij Madame Tussauds in Amsterdam. Dit museum beschikt over tal van levensechte wassen beelden van bekende personen en artiesten. Tot in de kleinste details zetten deze beelden een perfecte presentatie neer van de sterren. Van de juiste grootte, de haarinplant, de kleur ogen, rimpeltjes en de lichaamslengte. De kunstenaars die deze beelden gemaakt hebben zijn urenlang bezig geweest om de gezichten van deze artiesten zo gedetailleerd mogelijk weer te geven. Sta oog in oog met Beyonce, Angelina Jolie, Elvis Presley, George W Busch, Koningin..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Dam 20
1012NP Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5221010

Openingstijden

Bekijk de Madame Tussauds website voor de actuele openingstijden.