Korting op Kölner Zoo

Wat is Kölner Zoo?

De Kölner Zoo is een perfecte locatie voor een gezellige dag uit. Je kunt er meer dan 700 verschillende diersoorten van over de hele wereld bewonderen in een prachtig, tropisch paradijs. Bezoekers kunnen ook genieten van leuke attracties en een heerlijke maaltijd in het restaurant dat grenst aan het park.

Kölner Zoo ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Kölner Zoo ervaring te delen.

Kölner Zoo Keulen

Eén van de oudste maar tegelijkertijd één van de modernste dierentuinen ter wereld is de Kölner Zoo. Deze Duitse dierentuin herbergt meer dan 10.000 dieren en is daarmee ook nog eens één van de grootste dierenparken in Duitsland. Het paradepaardje is het Olifantenpark, dat wel 20.000 vierkante meter groot is. Het is het grootste en modernste olifantenpark ten noorden van de Alpen en er leeft een Aziatische olifantenfamilie in. In Das Aquarium vind je allerlei exotische vissen in ongeveer 70 aquaria. Neem een kijkje in het Das Terrarium als je van slangen,..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Riehler Strasse 173
50735 Keulen
Duitsland

Contact

+49 (0)221-56799100

Openingstijden

Bekijk de Kölner Zoo website voor de actuele openingstijden.