Korting op Kindermuseum

Wat is Kindermuseum?

Kindermuseum is een plek waar kinderen kunnen leren, spelen en ontdekken. Er zijn interactieve tentoonstellingen, workshops en activiteiten die kinderen helpen hun creativiteit te ontwikkelen en hun kennis te vergroten. Het museum biedt een veilige en leuke omgeving waar kinderen kunnen leren, spelen en ontdekken.

Kindermuseum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Kindermuseum ervaring te delen.

Kindermuseum Brussel

Uw kind kan een leerzame dag beleven bij het Kindermuseum in Brussel. Dit museum geeft kinderen de mogelijkheid zichzelf op een ludieke manier beter te leren kennen. Het Kindermuseum heeft verschillende thema's om de ontwikkeling van het kind te stimuleren en zijn persoonlijkheid tot ontplooiing te brengen. Samenleven, communicatie, angst, zelfvertrouwen, de rijkdom van de 5 zintuigen, verbeelding en verandering zijn de huidige thema's. Dit museum legt de accenten op de inhoud van de tentoonstellingen. Het bevorderen van de zelfkennis van uw kind staat centraal. De..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Burgemeesterstraat 15
1050 Brussel
België

Contact

0032(0)26400107

Openingstijden

Bekijk de Kindermuseum website voor de actuele openingstijden.