Korting op Irrland

Wat is Irrland?

Irrland is een avonturenpark in Duitsland. Bezoekers kunnen er genieten van wateractiviteiten, klimmen, meer dan 100 spellen, ontdekkingstochten en kampeernachten. Alles wordt ondersteund door een geschoold team met een liefde voor avontuur, wat Irrland in een unieke ervaring verandert.

Irrland ervaringen

Gebaseerd op 5 ervaringen. Klik op de sterren om uw Irrland ervaring te delen.

Irrland Kevelaer

Irrland is meer dan een bezoek waard. Dit unieke en bovendien grote boerenpretpark ligt in Kevelaer, Duitsland net over de grens bij Venray. Je vindt in dit pretpark allerlei leerzame processen en prestaties van dieren. Verwonder je over het echte boerenleven en voel je voor een dagje een boerenzoon of -dochter. Ga stoeien in de hooibalen en struin door de modderpoelen. Klauter over allerlei bergen, bulten en balen en als het even kan klim dan ook in bomen. Ervaar het echte boerenleven met kleren aan die vies mogen worden. Ravotten in de modder is niet leuk als je niet..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Am Scheidweg 1
47624 Kevelaer
Duitsland

Openingstijden

Bekijk de Irrland website voor de actuele openingstijden.