Korting op Horlogerie Museum

Wat is Horlogerie Museum?

Het Horlogerie Museum A.S. Rees is gevuld met fascinerende klokken, uurwerken en accessoires uit de 16e tot de 21e eeuw. Er zijn meer dan 500 stukken te bewonderen, variërend van antieke horloges en collectionezers-items. Een bezoek hier geeft bezoekers de kans om de geschiedenis en betekenis van de horlogemakerscultuur van vroeger en nu te ontdekken.

Horlogerie Museum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Horlogerie Museum ervaring te delen.

Horlogerie Museum Mechelen

Het Horlogerie Museum in Mechelen is een privémuseum met een speciaal karakter. Het wordt beheerd door Jozef Op de Beeck en zijn dochter Elke. Zij zijn beiden restaurateur van antieke klokken en horloges. Jozef heeft gedurende zijn loopbaan van meer dan 30 jaar een grote collectie tijdmeters verzameld. Hij stelt ze reeds 20 jaar tentoon aan het grote publiek. Het museum bevindt zich in een oud herenhuis 'De Wildeman', gedateerd uit de 16e eeuw. De renovatie van het pand startte in 1978 en beëindigde in 1983. Op dat ogenblik werd het museum officieel geopend. Bewonder..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Lange Schipstraat 13
2800 Mechelen
België

Contact

3215211894

Openingstijden

Bekijk de Horlogerie Museum website voor de actuele openingstijden.