Korting op Het Scheepvaartmuseum

Wat is Het Scheepvaartmuseum?

Het Scheepvaartmuseum is een unieke plek in Amsterdam. Hier kun je alles leren over de Nederlandse geschiedenis van de zeevaart. Je kunt de schepen bekijken, de tentoonstellingen bezoeken en de interactieve activiteiten doen. Een bezoek aan het museum is een leuke en leerzame ervaring voor jong en oud.

Het Scheepvaartmuseum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Het Scheepvaartmuseum ervaring te delen.

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

De zeevaart is al eeuwen van groot belang voor Nederland, het is dan ook niet vreemd dat er een apart museum in Amsterdam is voor kunst en cultuur van de zee en schepen. De zee is namelijk erg bepalend geweest voor de cultuur aan land! In een oud marinegebouw vind je tegenwoordig het museum, dat beschikt over meer dan genoeg buitenruimte want een gedeelte van de collectie ligt in het water. Dat is voor een museum misschien een beetje gek, maar de verschillende schepen die het museum tentoonstelt horen natuurlijk in het water! Zo bewonder je er het oude VOC-schip..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Kattenburgerplein 1
1018KK Amsterdam
Nederland

Contact

31205232222

Openingstijden

Bekijk de Het Scheepvaartmuseum website voor de actuele openingstijden.