Korting op Hermitage

Wat is Hermitage?

Hermitage Amsterdam is een museum dat wereldberoemde kunstwerken uit de Russische Hermitage in Sint-Petersburg tentoonstelt. Het museum biedt een unieke kans om deze meesterwerken te bewonderen. De collectie bestaat uit schilderijen, beeldhouwwerken, fotografie, kunstnijverheid en meer. Bezoekers kunnen ook genieten van de vele tentoonstellingen, lezingen en workshops die het museum organiseert.

Hermitage ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Hermitage ervaring te delen.

Hermitage Amsterdam

Het beroemde Russische museum Hermitage opende enkele jaren geleden een dependance in Amsterdam, daarmee is een prachtig deel van de vaste collectie van het museum nu ook in het westelijke deel van Europa te zien. Geweldig nieuws voor liefhebbers van klassieke of modernistische kunst van grote schilders, beeldhouwers en goudsmeden. De oorsprong van de collectie ligt in St. Petersburg en was grotendeels onderdeel van de verzameling van de Russische Tsaren. Toen de laatste Tsaar ten val werd gebracht aan het begin van de 20ste eeuw werden alle stukken verzameld in het..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Amstel 15
1018 Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5308755

Openingstijden

Bekijk de Hermitage website voor de actuele openingstijden.