Korting op Harry Malter

Wat is Harry Malter?

Harry Malter is een Belgische acteur die bekend is van zijn rollen in films als 'De Helaasheid der Dingen' en 'De Weduwnaar'. Hij is een veelzijdig talent dat zowel in drama als komedie thuis is. Met zijn karakteristieke stem en expressieve gezichtsuitdrukkingen weet hij elke rol tot leven te brengen.

Harry Malter ervaringen

Gebaseerd op 21 ervaringen. Klik op de sterren om uw Harry Malter ervaring te delen.

Harry Malter Destelbergen

Een gezellig uitje met de kids? In familiepark Harry Malter in Destelbergen kan deze wens in vervulling gaan. Dit pretpark is gelegen in een mooie bosrijke omgeving en u kind kan zich uitleven op verscheidene attracties en andere speelgelegenheden. Bovendien zijn er in dit pretpark verscheidene diersoorten te bewonderen. Laat u verbazen door de mooie vogels, wasberen, stokstaartjes, apen, struisvogels en zebra's. Ontdek de wereld van de muizen en de cavia's en maak een wandeling door het kabouterbos. Een rit op de rug van een kameel, spetteren in de waterbaan en..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland

Praktische info


Locatie

Bosheidestraat 15
9070 Destelbergen
België

Contact

+32(0)9-2522256

Openingstijden

Bekijk de Harry Malter website voor de actuele openingstijden.