Korting op Hamburg Dungeon

Wat is Hamburg Dungeon?

Hamburg Dungeon is een unieke attractie waar je de geschiedenis van de stad Hamburg op een interactieve manier kunt ervaren. Bezoekers worden meegenomen op een reis door de tijd, waarbij ze de gruwelijke verhalen van de stad kunnen ontdekken. Ervaar angstaanjagende shows, special effects en live acteurs die je meenemen in de duistere geschiedenis van Hamburg.

Hamburg Dungeon ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Hamburg Dungeon ervaring te delen.

Hamburg Dungeon

Ben jij niet snel bang te krijgen en houd jij juist wel van schrikwekkende en lugubere ervaringen? Dan ben jij de geschikte persoon om een bezoek te brengen aan de Hamburg Dungeon. Dit is een museum waar de bezoekers tot gruwelen worden gebracht tijdens hun ontdekkingsreis langs allerlei historische horrormomenten. Het museum, wat je ook in andere Europese steden vindt, focust zich vooral op de nare dingen die in het verleden hebben plaatsgevonden. Denk maar aan verhangingen van dieven, martelen van zondaars en verbrandingen van heksen. Je wordt in Hamburg meegenomen..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Kehrwieder 2
20457 Hamburg
Duitsland

Contact

004940-36005520

Openingstijden

Bekijk de Hamburg Dungeon website voor de actuele openingstijden.