Korting op Frietmuseum

Wat is Frietmuseum?

Het Frietmuseum in Brugge is een unieke belevenis. Hier kun je alles te weten komen over de geschiedenis van de friet, van de oorsprong tot de hedendaagse bereidingswijzen. Er zijn ook leuke interactieve tentoonstellingen en een frietlab waar je zelf friet kunt maken. Een bezoek aan het Frietmuseum is een must voor iedereen die van friet houdt!

Frietmuseum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Frietmuseum ervaring te delen.

Frietmuseum Brugge

Vraag eens aan een kind wat zijn of haar lievelingseten is en negen van de tien keer zal je 'friet' horen! Welk kind is nou niet dol op deze goudgele gefrituurde rakkers? In het Frietmuseum leer je alles over dit gerecht gemaakt van aardappels. Het museum is gevestigd in Brugge, in de Saaihalle, en is naar eigen zeggen het enige museum in de wereld dat friet als onderwerp heeft. Patat is, naast chocolade, één van de bekendste exportproducten van het land. Het is dus niet meer dan normaal dat het museum juist in België te vinden is. In dit didactische museum leren de..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Vlamingstraat 33
8000 Brugge
België

Contact

050-340150

Openingstijden

Bekijk de Frietmuseum website voor de actuele openingstijden.