Korting op FotoMuseum

Wat is FotoMuseum?

Het FotoMuseum in Rotterdam is een unieke plek waar je kunt genieten van fotografie. Het museum biedt een grote verscheidenheid aan tentoonstellingen, workshops en lezingen. Je kunt er ook terecht voor een leuke fotoshoot. Het FotoMuseum is een must-see voor iedereen die van fotografie houdt.

FotoMuseum ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw FotoMuseum ervaring te delen.

FotoMuseum Antwerpen

De wereld van de fotografie ontdekt u zonder twijfel bij het FotoMuseum in Antwerpen. In dit museum wordt u verwelkomt met wisselende thematische en monografische tentoonstelligen. Hierbij komen toonaangevende Belgische en internationale fotografen aan bod. De collectie van het FotoMuseum is één van de belangrijkste van Europa zowel voor apparatuur als beeld! Aan u, als bezoeker, wordt de collectie gepresenteerd in wisselende thematische tentoonstellingen. Heeft u altijd al willen weten hoe de geschiedenis van de fotografie in elkaar zit? Naast de tijdelijke..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Waalsekaai 47
2000 Antwerpen
België

Contact

32429300

Openingstijden

Bekijk de FotoMuseum website voor de actuele openingstijden.