Korting op Drouwenerzand

Wat is Drouwenerzand?

Drouwenerzand is een uniek natuurgebied in Drenthe. Het is een prachtig gebied met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en meren. Er zijn veel wandel- en fietsroutes, waardoor je het gebied goed kunt verkennen. Ook is er een avonturenpark, waar je kunt klimmen, klauteren en zwemmen. Drouwenerzand is een waar paradijs voor jong en oud.

Drouwenerzand ervaringen

Gebaseerd op 4 ervaringen. Klik op de sterren om uw Drouwenerzand ervaring te delen.

Drouwenerzand

In Drouwen ligt attractiepark Drouwenerzand. Voor jong en oud is het een feest om een dagje door te brengen in dit toffe pretpark! Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven. Heen en weer zwaaien in de piratenboot, klimmen en klauteren in de Indoor Apenkooi en spetteren op het Waterplein. Voor de echte waaghalzen is hier een waaier aan spannende attracties te vinden. Ga in de kermisattractie de Break Dance en zwier heel fel in het rond. Wanneer u weer uit de Break Dance stapt, bent u het gevoel van de zwaartekracht even kwijt en weet u niet meer wat boven of onder is! U..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bellewaerde, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Plopsaland De Panne, Toverland, Winter Plopsaland