Korting op De Zonnegloed

Wat is De Zonnegloed?

De Zonnegloed is een prachtig vakantiepark in Limburg. Het park ligt midden in de natuur en biedt veel rust en ruimte. Er zijn veel faciliteiten zoals een zwembad, een restaurant en een speeltuin. Ook is er een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken. Kortom, De Zonnegloed is een ideale plek om te genieten van een heerlijke vakantie.

De Zonnegloed ervaringen

Gebaseerd op 10 ervaringen. Klik op de sterren om uw De Zonnegloed ervaring te delen.

De Zonnegloed Oostvleteren

In Oostvleteren vindt u Dierentuin De Zonnegloed. Dit veelzijdige dierenpark is van alle markten thuis. Zo vindt u er allerlei soorten dieren zoals knaagdieren, roofvogels, boerderijdieren en zoogdieren. De dieren zijn overzichtelijk opgedeeld in verschillende categorieen. De verzorgers van de dierentuin vertellen graag meer over de leefstijl en de gewoontes van de dieren. Er is ook een kinderboerderij aanwezig en een overdekt speelplein. Ook bij slecht weer is De Zonnegloed een goede optie voor een dagje-uit met het hele gezin.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Kasteelweg 22
8640 Oostvleteren
België

Openingstijden

Bekijk de De Zonnegloed website voor de actuele openingstijden.