Korting op De Oliemeulen

Wat is De Oliemeulen?

De Oliemeulen is een attractiepark in Tilburg. Het is een plek waar je je helemaal kunt uitleven. Er zijn verschillende attracties, zoals een reuzenrad, een achtbaan en een spookhuis. Ook is er een dierentuin, een speeltuin en een restaurant. Kortom, De Oliemeulen is een plek waar je je geen moment hoeft te vervelen!

De Oliemeulen ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw De Oliemeulen ervaring te delen.

De Oliemeulen Tilburg

De Oliemeulen in Tilburg is naar eigen zeggen het vreemdste dierenpark van Nederland! Na een bezoek aan deze bijzondere dierentuin kunt u dat waarschijnlijk beamen. Bij de meeste dierenparken kunt u enkel de dieren bekijken. In de Oliemeulen kunt u ook heel veel zelf doen! Zin om een vogelspin te knuffelen? Of misschien een echte slang aan te raken? Daar kijkt niemand raar van op in dit toffe park! De dierenverzorgers staan u graag te woord om meer te vertellen over de dieren die wonen in het park. Er zijn meerdere momenten waarop de verzorgers uitleg geven over de..

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenpark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Monde Sauvage, Ouwehands Dierenpark, Zoo Antwerpen

Praktische info


Locatie

Reitse Hoevenstraat 30
5042EH Tilburg
Nederland

Contact

31134630026

Openingstijden

Bekijk de De Oliemeulen website voor de actuele openingstijden.