Korting op Craft & History Experience

Wat is Craft & History Experience?

Craft & History Experience is een unieke ervaring waarbij je kennis maakt met de geschiedenis van ambachten. Je leert over de technieken en materialen die gebruikt werden om kunstwerken te maken. Je krijgt de kans om zelf aan de slag te gaan met traditionele ambachtelijke technieken en je eigen creativiteit te gebruiken. Een leuke manier om de geschiedenis te ontdekken!

Craft & History Experience ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Craft & History Experience ervaring te delen.

Craft & History Experience Amsterdam

Een bezoek aan de Nederlandse hoofdstad Amsterdam is natuurlijk niet afgesloten zonder een bezoek aan een souvenirwinkel. Ben je dol op het neuzen in zo'n winkel maar wil je nu wel eens met een heel andere souvenir thuis komen? Breng dan een bezoek aan de Craft & History Experience en kijk je ogen uit. Natuurlijk vind je in de winkel kaas, klompen, drop en stroopwafels om voor thuis te kopen. Maar de winkel is tegelijkertijd ook een soort museum. Er is namelijk volop aandacht voor ouderwetse Nederlandse ambachten. Diverse werkplaatsen geven een beeld van hoe de..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Piet Heinkade 4-6-8
1019BR Amsterdam
Nederland

Contact

+31(0)20-8110381

Openingstijden

Bekijk de Craft & History Experience website voor de actuele openingstijden.