Korting op Cinematek

Wat is Cinematek?

Cinematek is een Belgische filmbibliotheek die films uit de hele wereld verzamelt. Ze hebben een grote collectie van meer dan 30.000 films, waaronder klassiekers, documentaires, korte films en experimentele films. Cinematek organiseert ook regelmatig filmvertoningen, lezingen en andere evenementen. Een bezoek aan Cinematek is een must voor iedereen die van films houdt.

Cinematek ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Cinematek ervaring te delen.

Cinematek Brussel

De historie van de filmwereld, u vindt het bij Cinematek in Brussel. Dit museum, of beter gezegd filmarchief werd opgericht met als doel het filmisch erfgoed te verzamelen, te bewaren en te ontsluiten. Cinematek bevindt zich in het Paleis voor Schone Kunsten en is hét uitstalraam voor de collecties van het Koninklijk Filmarchief. Bent u een ware filmliefhebber? Cinematek biedt een divers filmprogramma, voor ieder wat wils: Cycli die terugblikken op regisseurs, acteurs, nationale cinema’s, filmklassiekers en eigentijdse producties, films voor jong publiek, reeksen..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Baron Hortastraat 9
1000 Brussel
België

Contact

25511919

Openingstijden

Bekijk de Cinematek website voor de actuele openingstijden.