Korting op Chocolademuseum Jacques

Wat is Chocolademuseum Jacques?

Het Chocolademuseum Jacques in Brugge is een unieke belevenis. Je krijgt er een kijkje in de wereld van chocolade, van de cacaoboon tot de lekkerste bonbons. Je leert er alles over de geschiedenis, de productie en de toepassingen van chocolade. Een bezoek aan het museum is een must voor iedere chocoladeliefhebber!

Chocolademuseum Jacques ervaringen

Gebaseerd op 3 ervaringen. Klik op de sterren om uw Chocolademuseum Jacques ervaring te delen.

Chocolademuseum Jacques Euden

Als je geen genoeg kunt krijgen van chocolade, ben je bij het Chocolademuseum Jacques aan het juiste adres. Dit museum vertelt namelijk over de rijke geschiedenis van het snoepgoed en laat je ervaren hoe het gemaakt wordt en waar het vandaan komt. Wist je bijvoorbeeld dat hoe cacao geteeld en geoogst wordt? En wat moet er nog meer gebeuren voordat cacao verandert in chocolade? Dat en meer leer je in het museum. Bijzonder is dat je het hele proces van maken ook zelf ziet, in de fabriek van Jacques loop je namelijk over de loopbrug bovenin de ruimte. Zo krijg je een mooi..

Mensen bezochten ook: Abdijbiermuseum, Atomium, Autoworld, Belgisch Stripcentrum, Choco-Story, Diamantmuseum Brugge, Het Frietkotmuseum, Museum Voor Midden Afrika, Speelgoedmuseum Mechelen, Stadsmuseum Gent

Praktische info


Locatie

Industriestraat 16
4700 Euden
België

Contact

+32(0)87592967

Openingstijden

Bekijk de Chocolademuseum Jacques website voor de actuele openingstijden.